tovább a gyermek társasokhoz tovább a társasjáték kiegészítőkhöz Klasszikus társasjáték társasjáték vásárlás kapcsolat családi társasjátékok gyermek társasjátékok strategiai társasjátékok klasszikus társasjátékok party társasjátékok társasjáték kiegészítők

KLASSZIKUS TÁRSASOK:

Számos olyan társasjáték van, melyeket biztosan nem kell bemutatni senkinek, hiszen ki ne hallott volna már a Sakk-ról, a Dominóról vagy a „Ki nevet a végén?”-ről? Ezen játékok közül nem egy több száz vagy akár ezer éves múltra tekint vissza és népszerűségük a mai napig törtlen. Természetesen a játékok külseje, kiszerelése és kiegészítői megváltoztak az évek során, ám a legfontosabb, a szabályrendszerük még ma is ugyan az.

A klasszikus társasok között találkozhatunk rengeteg játékgyűjteménnyel is, melyek több játékot is tartalmaznak, melyekkel akár több társaság is játszhat egyszerre. A klasszikus társasok általában olyanok, hogy felnőttek és gyermekek is egyaránt játszhatnak velük, így ideális családi társasjátékok. Ezen társasok még a hazai gyártók körében is közkedveltek, így biztosak lehetünk benne, hogy a kínálatban legalább egy-két Magyar gyártó által készített változat is fellelhető.