tovább a családi társasokhoz tovább a klasszikus társasokhoz Gyermek társasjátékok társasjáték vásárlás kapcsolat családi társasjátékok gyermek társasjátékok strategiai társasjátékok klasszikus társasjátékok party társasjátékok társasjáték kiegészítők

GYERMEK TÁRSASOK:

A gyermek társasok speciálisan a kisebb gyermekek igényeihez lettek szabva. A gyermek korcsoporton belül is széles a skála, így vannak olyan társasok, melyek a 3 éves kor alattiak, míg olyanok is, melyek a 4-7 éves korosztály számára ideálisak.

A gyermek társasok közt is szinte kivétel nélkül képviseltetik magukat a nagyobb gyártók színes termékpalettával. Ezen társasok közös jellemzője, hogy rendszerint a játékidejük még rövidebb és a logikai felépítésük egyszerűbb, melyet a gyerekek is kényelmesen nyomon tudnak követni. A társasokon gyakran tűnnek fel a kicsik által kedvelt mesefigurák is, melyek még szórakoztatóbbá teszik a játékot. Ilyenek például a legújabb mesehősök és sorozatsztárok a Disney, a Nickelodeon vagy a Cartoon Network csatornákon. Gyakoriak a figurás társasok, ám logikai és memóriajátékok, valamint puzzle és képjátékok is szép számmal akadnak.

A Hasbro külön kiemelendő a nagyszerű ügyességi társasjátékai miatt, melyek Elefun néven ismertek.